Geert en Linda De Coster
Geert en Linda De Coster zijn de vierde generatie die van gevogelte hun specialiteit hebben gemaakt. En met hun zoon Mathias maakt dit de vijfde
generatie. Overgrootvader Carolus was poelier, grootvader De Coster had een kippenslachterij en vader De Coster introduceerde twintig jaar geleden de
kippenworst.Terwijl zijn broer het marktkraam van vader De Coster overnam, vestigde Geert zich begin de jaren negentig in Heusden. Hij opende er een winkel met
gevogeltespecialiteiten.
Geen typische slagerij
In 2005 - elf jaar na de start van zijn winkel - verhuisde hij zijn activiteiten naar een gloednieuwe zaak aan de Laarnebaan,
de weg tussen Heusden en Laarne, vlakbij de ring rond Gent. Omdat de traiteuractiviteiten van het echtpaar De Coster steeds verder uitbreiding namen,
drong een verhuizing naar een nieuwe locatie zich op. Zij hebben de zaak volledig ontworpen naar de wettelijke normen, zowel die rond hygiëne en
voedselveiligheid, als die rond preventie en bescherming op het werk.
Decocatering
Nu weer acht jaar later is de zaak meer en meer open gebloeid. De twee chefs
Mathias De Coster en Sam Verstuyf met rechterhanden Taike Verdonck en Peter De Vreese hebben de aandacht gefocust op het cateringgedeelte. Door hun vernieuwing en
motivatie is dit een groot succes geworden. Meer uitleg over hun concept leggen ze uit in de folder 'Decocatering'.
Automatencenter
Op onderstaande link vindt u meer informatie over ons automatencenter